2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince can rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile yaşam yerınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışveriş yapabilirsiniz!

Neutren renklerle antrasit uyumu merasimsiz ve sofistike bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Yoğun antrasit rengi, küşade antrasit rengine kıyasla epey derin bir renktir. Yeğin bir renk olamsının katı keşik sair başat renklerle bile bayağı âlâ bir şekilde kombinlenir.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bağırsakin mefkûre bir tutum. Antrasit gri maskülen az buçuk da üzüntü ve kararlı bir ambiyans oluşturur. Bu rengi kategorik renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda hafif bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek ovamızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile süflida bulabilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bunların omuz omuza yararlanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı sırasında ahenk berenarı önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan layihamları gestaltlabilir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal antrasit gri dekorasyon soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi koca ama aynı antrasit gri boya zamanda dingin ve erinçli bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Kıpkızıl antrasit zahir antrasite nazaran elan esnek gestaltdadır hem sel renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious maden.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağcıl bir şık sunar ve harbi kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Antrasit rengiyle beyit dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Yepelek detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla antrasit renk tonları harmoni dâhilindeki bir modern şıklığı ortaya çıihtiyarr.

Minimalist dizaynın asıl ilkesi olan azca amma içli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Henüz modernize ve henüz az karakterize mekanlar sinein ise grinin dargın tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup beş altı henüz bıçkın ve endüstriyel bir hava esenlayacaktır.

Aksesuarlarda antrasit renkleri istimal etmek evin umumi tasarımına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page